Gereviseerd

Een gereviseerd of een refurbished toestel is een gebruikt product die aan een streng revisieproces werd onderworpen. Elk product werd grondig gereinigd, uitgebreid gecontroleerd en onderdelen werden vervangen door nieuwe originele exemplaren indien nodig. Hierdoor is het product kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan goedkoper. Technisch verkeren ze in perfecte conditie, uiterlijk kunnen ze gebruikssporen vertonen.

  • Refurbished met 100% originele Apple onderdelen
  • Technisch in perfecte conditie
  • Gereinigd en uitgebreid getest
  • Gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar

Condities

  • Nieuwe staat: amper of geen gebruikssporen, 2 jaar garantie, 30% korting op oplaadkabel en wandlader
  • Perfect staat: lichte gebruikssporen, 1 jaar garantie, 30% korting op oplaadkabel en wandlader
  • Goede staat: zichtbare gebruikssporen (bijv. kleine krasjes), 1 jaar garantie, 30% korting op oplaadkabel en wandlader

Nieuwe staat

Het neusje van de zalm. Deze toestellen zijn niet van nieuwe toestellen te onderscheiden, het zijn veruit de beste refurbished op de markt. Apple Certified Pre-Owned (CPO) en Renewd vallen in deze categorie. Het revisieproces werd volledig uitgevoerd door Apple,  de meeste onderdelen zoals de behuizing, batterij en scherm werden vervangen door nieuwe originele exemplaren. Het toestel wordt dan ook geleverd met de standaardgarantie van 2 jaar.

Duurzame keuze

Wereldwijd wordt er jaarlijks gemiddeld 42 miljoen ton aan elektronisch afval geproduceerd. Met de keuze voor een refurbished toestel voorkom je de toename van elektronisch afval en schenk je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze!

Service inbegrepen

Wij zorgen dat al uw gegevens overgezet worden en helpen u bij het configureren van uw toestel, zodat hij volledig gebruiksklaar is. We voorzien een persoonlijke service en zijn uw aanspreekpunt bij vragen of problemen. Onze experts doen hun uiterste best om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Andere aanbieders

Refurbished is hot! Er zijn tegenwoordig veel verschillende aanbieders van refurbished producten, al zijn ze lang niet allemaal even betrouwbaar. De meeste verkopers kunnen niet garanderen dat er enkel originele onderdelen gebruikt worden in het revisieproces, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van de toestellen sterk achteruit gaat. Test Aankoop en de Nederlandse Consumentenbond hebben een reeks refurbished toestellen getest, met schokkende resultaten. Gelukkig bestaan er ook betrouwbare refurbished producten. Wij werken enkel samen leveranciers die aan de hoge kwaliteitseisen van Apple voldoen, dus uitsluitend met originele Apple onderdelen, met een correct garantiebeleid.

Reserveren

Ons aanbod varieert wekelijks, een up-to-date overzicht vindt u op onze website. De voorraad is beperkt, first come, first served! Een toestel reserveren is ook mogelijk, hiervoor mag u gerust contact opnemen met ons.