Originele of namaakonderdelen?

Ge5kNqB5qjBhwMPo.huge

Dagelijks komen we toestellen tegen die elders hersteld zijn geweest met namaakonderdelen. Veel firma's beweren originele of hoge kwaliteitsonderdelen te gebruiken, al is dit in werkelijkheid niet altijd het geval. Dit is een groot probleem in deze branche, er wordt misbruik gemaakt van de onwetendheid van de klant en er wordt geen correcte prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Bovendien is een origineel onderdeel nog geen garantie op een goede herstelling, ervaring en vakkennis is ook vereist. Bij ons is kwaliteit de hoogste prioriteit, wij kunnen garanderen dat uitsluitend originele Apple onderdelen gebruikt worden bij elke herstelling.

Wat zijn namaakonderdelen?

Vooral schermen, maar ook kleinere onderdeeltjes in replica zijn tegenwoordig big business. Er bestaan veel soorten namaak, zelfs in verschillende kwaliteiten, ook een mix tussen namaak en origineel zijn verkrijgbaar. De reden waarom ze zoveel gebruikt worden is simpel, ze zijn zeer goedkoop, ze zijn eenvoudig te verkrijgen en op het eerste zicht is er weinig verschil. Maar niets is minder waar, er is dus wel degelijk een groot kwaliteitsverschil.

Nadelen van namaak?

 • Geen originele materialen, bijvoorbeeld bij schermen geen gehard Gorilla-glas, dus veel fragieler
 • Kans op definitieve, niet-herstelbare schade aan het toestel
 • Onderdelen kunnen uit elkaar vallen of komen makkelijk los
 • Grote kans op problemen of slechte werking
 • Details niet goed afgewerkt, kleurverschil
 • Bij schermen geen een "Oleophobic" coating, dus sneller vingerafdrukken
 • Bij schermen kans op spontaan barsten van het glas of beeldstoringen

Hoe zit het bij iPhone Herstelservice Brugge?

In principe zijn de originele onderdelen enkel toegankelijk bij Apple Authorized Service Providers, maar aangezien wij onafhankelijk van Apple werken, is dit niet zo vanzelfsprekend. Door de jaren heen hebben we veel connecties opgebouwd en kunnen we samen werken met betrouwbare leveranciers. Wij investeren en besteden veel tijd om de juiste originele Apple onderdelen te verkrijgen en voeren een heel strenge kwaliteitscontrole uit. Zo kunnen we 1 jaar garantie bieden op elke herstelling, is de klant tevreden en krijgen we veel voldoening van ons werk!

19 Reacties

 1. Bart Carlier zegt:

  De kwaliteit maakt het verschil bij de iphone herstelservice Brugge. Na enige tegenslagen bij anderen gelukkig toch iemand gevonden die kennis van zaken heeft.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *