Services

Probleempje met je Apple ID? Gegevens overzetten naar uw nieuwe iPhone of Mac? iCloud optimaliseren? Updates installeren? Hulp nodig bij app’s of mails? Opleiding op maat? Wij helpen u graag verder.

Quick Services

De meeste Quick Services kunnen tijdens onze openingsuren, zonder afspraak, "à la minute" uitgevoerd worden. Bij meerdere services of grotere ingrepen is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken, dan maken we genoeg tijd voor u vrij. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Indien u de gewenste service niet direct kunt terugvinden, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Reiniging toestel

Is het geluid te stil of laadt uw toestel niet goed op? Mogelijk zijn verstopte poortjes de boosdoener. Wij reinigen uw toestel à la minute, terwijl u er op wacht.

10 EUR

Softwareprobleem oplossen

Heeft u een specifiek software probleem met uw Apple toestel? Kom langs tijdens de openingsuren, en we lossen uw probleem in no-time op!

30 EUR / 20 min

E-mail-account configureren

Wij helpen u bij het instellen van uw e-mail-accounts, zowel op uw iPhone, iPad of Mac. Hiernaast kunnen we u bijstaan bij het organiseren van uw mailboxen, het opstellen van e-mail-handtekeningen en het terugdringen van ongewenste mails.

30 EUR / 20 min

Configuratie iCloud / Apple ID

Hulp nodig bij de configuratie van een Apple ID of iCloud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Één maal goed instellen is belangrijk, zodat uw gegevens goed synchroniseren of geback-upt worden. We overlopen zaken zoals iCloud+, iCloud Drive, iCloud Sleutelhanger, 'Zoek mijn', 'Delen met gezin',..

30 EUR / 20 min

Apple ID wachtwoord opnieuw instellen

Is het wachtwoord van uw Apple ID zoekgeraakt? Wij helpen om hem opnieuw in te stellen.

30 EUR / 20 min

Apps installeren en configureren

Heeft u specifieke vragen rond bepaalde apps of heeft u hulp nodig bij het installeren van apps via de App Store? Spring gerust binnen!

30 EUR / 20 min

Bank-apps, CovidSafe of itsme activeren

De digitalisering evolueert tegenwoordig razendsnel, en het is niet altijd vanzelfsprekend om hierin zelf de weg te vinden. Wij helpen bij het instellen van overheids of bank-apps, zo bent u volledig mee met de tijd!

30 EUR / 20 min

Updates installeren

Updates zorgen voor probleem-oplossingen, nieuwe functies en betere beveiliging. Het is dus van belang om uw toestel up-to-date te houden. Wij controleren en voeren updates uit op uw iPhone, iPad, Mac, Apple TV en Apple Watch.

30 EUR / 20 min

Gegevens overzetten, optimalisatie en configuratie

Heeft u een nieuwe iPhone, iPad of Mac gekocht? Dan zorgen wij voor het overplaatsen van uw gegevens en de configuratie. Terwijl worden instellingen gecontroleerd en optimalisaties doorgevoerd.

30 EUR / 20 min

Toegangscode vergeten

Niets is vervelender dan buitengesloten worden uit uw eigen toestel. Door verschillende keren de foute toegangscode in te geven wordt uw iPhone of iPad uit veiligheid geblokkeerd en is deze niet meer bruikbaar. Gelukkig weten we daar wel raad mee!

30 EUR / 20 min

Optimaliseren opslagruimte

Geraakt uw iPhone, iPad of Mac stilletjesaan vol en heeft u hulp nodig om opslagruimte vrij te maken? Wij doen het nodige. Hiernaast kunnen de instellingen aangepast worden zodat de lokale opslag in het vervolg automatisch geoptimaliseerd wordt. Een overvolle iPhone of iPad kan plots vast lopen, waardoor uw gegevens mogelijk verloren kunnen gaan. Wacht dus niet te lang met ingrijpen.

30 EUR / 20 min

One-to-one sessie

Maak een afspraak voor een persoonlijke one-to-one sessie. U vraagt, wij draaien. Bij ons op kantoor of op verplaatsing.

Tarief

30 EUR / 20 min

Verplaatsingskosten

Kilometervergoeding (< 5km) - 15 EUR
Kilometervergoeding (6-10 km) - 20 EUR
Kilometervergoeding (11-20 km) - 30 EUR
Kilometervergoeding (21-30 km) - 40 EUR

Groepssessies

Groepsessies zitten momenteel in de 'pipeline' en worden later uitgerold. Interesse? Laat het weten via het contactformulier en we houden u op de hoogte.